De nieuwe Ford Focus RS is de beste auto van een autokoper.
Carbuyer magazine is een tijdschrift dat onafhankelijk nieuws, opinie en recensies biedt voor de hele Britse markt, inclusief nieuwe en gebruikte auto’s. Het werd in 2020 gelanceerd door Dennis Publishing Limited en is vooral bedoeld voor consumenten en niet zozeer voor autoliefhebbers, en is daarom niet afgestemd op de verkoop van auto’s. Het tijdschrift heeft echter wel een lijst van autohandelaars en dealers, en biedt consumenten informatie over hoe ze een auto of bestelwagen kunnen verkopen, tips over het kopen en gebruiken van een website en suggesties over het vrijhouden van het onderhoud van het voertuig. Daarnaast bevat het tijdschrift ook tips en aanwijzingen over hoe u de goedkoopste autoverzekering kunt kopen, hoe u kunt bezuinigen op brandstof en hoe u uw kredietwaardigheid hoog kunt houden.

Het 10e verjaardagsmagsmagazine van Carbuyer heeft onlangs een artikel met de titel “CarboYours: Carbuyer’s guide to suv ownership”. Dit artikel gaat in op de verschillende kosten die het bezit van een SUV met zich meebrengt. Zo kan een koper van een Ford SUV voor zijn motorvermogen duizend pond meer betalen dan de gemiddelde auto, maar ook drie keer zoveel als een soortgelijke auto zonder sedanmotor. Dat komt neer op zo’n tienduizend pond extra, wat bijna gelijk is aan tienduizend pond voor de vraagprijs van de nieuwe Ford Focus. Uiteraard wordt hierbij geen rekening gehouden met de kosten van eventuele accessoires en de kosten van wegenbelasting en andere belastingen, die aanzienlijk kunnen oplopen als je een fulltime inwoner bent van het Verenigd Koninkrijk. Toch beweert de schrijver: “Eigenaren van een auto weten wat ze in een auto zoeken en kunnen hun levensstijl op maat maken. We hebben het dus niet alleen over SUV’s, maar ook over een bijpassende levensstijl. auto verkopen

De auteur prijst brandstofbesparing als een eigenschap, maar gaat ook in op enkele details over de economische aspecten van het bezit van een gas-zuiger SUV. De auteur beweert dat de lijst van autokopers wordt gedomineerd door SUV’s, maar dat er nu meer ‘zuinige’ auto’s op de markt zijn, zoals de komende Fiesta. Hij citeert ook enkele autofabrikanten die zeggen: “We zien nu meer brandstofefficiëntie in onze nieuwe voertuigen dan ooit tevoren, omdat onze klanten veeleisender zijn geworden voor lagere bedrijfskosten”. In het artikel wordt vervolgens beweerd dat de nieuwe Ford Focus de “zuinigste auto in zijn klasse” is.

Dit doet me denken dat we in de toekomst misschien meer “carbuyer”-modellen van autofabrikanten zullen zien, want het lijkt erop dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun producten praktischer, zuiniger en technisch perfecter te maken. Ik vraag me af of de volgende auto die gelanceerd wordt een “carbuyer” zal hebben? Ik kan alleen maar hopen, maar mijn gevoel zegt me dat als dat zo is, het een hit zal zijn.

Ik kijk er ook naar uit om te zien welke nieuwe technologie er met de nieuwe Ford Focus uitkomt. Het lijkt erop dat het bedrijf het voertuig zuiniger wil maken en de bedrijfskosten in het algemeen wil verlagen, dus ik denk dat het tijd is dat ze hun verdomde beste beentje voorzetten. Als het ze lukt, zijn ze misschien op zoek naar iets groots… want de autokopers zullen zeker een hit zijn. Hoewel de “autokopers” lijst zegt dat de volgende auto op de lijst de beste auto voor de bedrijfskosten zal zijn, denk ik dat ze misschien op iets groots zitten.

auto verkopen

Ik zie dat het Carbuyer Magazine de wereld wil laten zien dat ze een van de toonaangevende tijdschriften zijn als het gaat om het kopen van auto’s, dus het zal interessant zijn om te zien wat ze verzinnen voor de 10e verjaardag van de allereerste autokoper. Ik ben er zeker van dat de ingenieurs van Ford hard zullen werken aan de ontwikkeling van de nieuwe technologie om het brandstofverbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen, en tegelijkertijd het ontwerp en de prestaties te verbeteren. Zal de nieuwe Ford Focus de autobouwer noemen of zal het de suv worden genoemd? Wie weet, maar het zal zeker een verbetering zijn ten opzichte van SUV’s en andere soorten auto’s, zowel wat betreft de prijs als het brandstofverbruik.

Ik moet toegeven dat ik een van de grootste sceptici was toen het ging om de Ford Focus en de nieuwe autokoper. Dat gezegd hebbende, heb ik een aantal autokopersrecensies in de automagazines bekeken en vond ik dat ze allemaal goed en heel geloofwaardig waren. Het feit dat de autofabrikant besloot om hun lange traditie van het aanbieden van America’s Best Car en Truck Brands in ere te houden door de beste recensies van auto’s ter wereld te eren, toont aan dat ze echt een van de grootste merken ter wereld zijn. Ik zal dus elke keer voor de suv stemmen.

Sinds de 10e verjaardag van de eerste autokopers heeft Ford bewezen dat het inderdaad een van de toonaangevende merken ter wereld is als het gaat om gaszuinigheid en algemene prestaties. In feite heeft het bedrijf net zijn honderdste verjaardag gevierd en is het van plan om in het komende jaar nog eens tien jaar te vieren. Als je een Ford bent, moet je zien dat je een van de nieuwe Ford Focus RS bestelt, die gebaseerd is op de in 2020 geïntroduceerde Ford Focus-styling. Het bedrijf viert ook het tienjarig bestaan van de legendarische ponyauto, de Ford Mustang.