Het Verenigd Koninkrijk wacht op u met zijn adembenemende kusten! Wij verzekeren u dat de rijervaring in het Verenigd Koninkrijk een hoogtepunt in uw geheugen zal zijn. Door uw autohuur in het Verenigd Koninkrijk te selecteren bij Carla, maakt u deze ervaring eenvoudiger en vrolijker!

Met brede locatiealternatieven bent u klaar om alle plaatsen waar veel vraag naar is te ontdekken met Carla. Behalve voor luchthavenlocaties, kunt u ook de dichtstbijzijnde treinstations of de locaties in het centrum van de stad vinden om uw huurauto op te halen en klaar te zijn om te ontdekken! Het voordeel van een huurauto in Engeland is dat u het land in uw eigen tempo kunt ontdekken. Carla toont u alle beschikbare aanbiedingen van vooraanstaande verhuurbedrijven en ook lokale agentschappen om u te helpen de beste auto voor uw reis te vinden.

Auto huren Belgie

Rijden aan de linkerkant van de weg. Een eerste bezoek aan het Verenigd Koninkrijk kan spannend zijn, maar het is ook belangrijk om goed voorbereid te zijn. De regels en rijgewoonten kunnen meestal anders zijn dan in je thuisland. Rijden in Groot-Brittannië kan pikant en spannend zijn als u er niet aan gewend bent. Hier zijn enkele tips om in een hoekje te blijven zitten!

Wees heel voorzichtig als u rechtsaf gaat om een tweerichtingsweg in te slaan: vergeet niet om meteen weer linksaf te slaan, anders kunt u zich aan de verkeerde kant van de weg bevinden.

Op de smalle wegen van het Engelse platteland, omzoomd met hagen en groen, vindt u een auto die in de tegenovergestelde richting komt; in geval van verrassing, let op uw links, ondanks uw reflexen en gewoontes!

Het is ook belangrijk om de radars niet te onderschatten en de Engelse politieagenten houden zich aan de regels. De radars bevinden zich meestal op de snelweglandschappen en rond de bouwconstructies. Aangezien het niet de voorkeur heeft om een verkeersbiljet met een huurauto te krijgen, is het belangrijk om de grenzen te kennen.

Opgebouwde Gebieden Enkele Rijbaan Dubbele Autosnelweg
Auto’s en motorfietsen 30 mph 60 mph 70 mph 70 mph
Auto’s trekken 30 mph 50 mph 60 mph 60 mph
Goederenvoertuigen (<7,5 ton) 30 mph 50 mph 60 mph 70 mph
Goederenvoertuigen (>7,5 ton) 30 mph 40 mph 50 mph 60 mph
Is mijn rijbewijs geldig in het Verenigd Koninkrijk?
Elk rijbewijs dat in een land van de Europese Gemeenschap is afgegeven, is geldig in het Verenigd Koninkrijk. De bestuurder moet zijn rijbewijs meer dan een jaar, of zelfs twee jaar hebben behaald, afhankelijk van de verhuurbedrijven.

Wat is de leeftijdsgrens voor de verhuur in het Verenigd Koninkrijk?
In het Verenigd Koninkrijk is het huren van een auto alleen mogelijk vanaf de leeftijd van 23 jaar, hoewel sommige bureaus ermee instemmen om een auto te huren vanaf de leeftijd van 21 jaar. Bestuurders jonger dan 25 jaar moeten een toeslag van ongeveer $20 per dag betalen. De verhuurbedrijven kunnen hen ook bepaalde categorieën voertuigen opleggen.

short lease privé

Kan ik mijn huur in het Verenigd Koninkrijk contant betalen?
Helaas is dat niet mogelijk. Voor het huren van een auto in Groot-Brittannië is het bezit van een eigen creditcard verplicht. Debet- of Prepaid-kaarten worden door de verhuurbedrijven niet geaccepteerd.

Autoverhuurlocaties in het Verenigd Koninkrijk
Als u vliegt, is het boeken van een auto op Heathrow International Airport de meest praktische oplossing. U kunt uw auto gemakkelijk ophalen en direct naar Londen gaan.

Veel reizigers komen in Engeland aan per boot. Als dit uw geval is, boek dan een voertuig in de haven van Dover.

Ook kunt u veel verhuurbedrijven vinden op het St. Pancras International Station en in het centrum van Londen.

U bent slechts een klik verwijderd van het huren van een auto in Groot-Brittannië!

bestelwagen huren